Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Ahojte....Nie som tu dlho a osobne zatiaľ z Opel klubu nikoho nepoznám. Mal by niekto záujem na mini stretko v KE ?
Uvažoval som nad parkoviskom pred OD Galéria okolo 15:00. Hneď v blízkosti je dobrá krčmička, kde majú dobré pivko, kofolu aj pizzu.
Tak ak máte niekto záujem tak sa hláste..........
Naposledy upravil/-a lubo0 v 11 Júl 2014, 14:43, upravené celkom 1 krát.
Ahojte, upravil som dátum, lebo som to doplietol a sobota vychádza na 12.7.2014. Ak niekto má záujem prísť a má lepší návrh na čas a miesto stretka nech navrhne. To miesto a čas je len môj návrh, ja sa prispôsobím.
Teraz nie je na stretká príliš vhodné obdobie. Všetci sú na dovolenkách a tí čo nie sú, trávia voľný čas väčšinou niekde vonku s rodinami, priateľkami, milenkami...
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
[quote="lubo0"]Ahojte....Nie som tu dlho a osobne zatiaľ z Opel klubu nikoho nepoznám. Mal by niekto záujem na mini stretko v KE ?
Uvažoval som nad parkoviskom pred OD Galéria okolo 15:00. Hneď v blízkosti je dobrá krčmička, kde majú dobré pivko, kofolu aj pizzu.
Tak ak máte niekto záujem tak sa hláste.......... [/quote
No serus Lubo ked vyjde casovo tak dojdem a ucite ma poznas
Opel astra j 1.7 81kw 2012
Opel vectra 1.6 16V 74kw Ex
Nazdar lado, bolo by super keby ti čas vyšiel. Zavesil som to aj na FB Opelclub.sk tam sme sa zatiaľ pozbierali štyria.
Presné miesto a čas bude upresnený v piatok poobede. Zatiaľ bola okrem môjho návrhu, navrhnutá benzínka-Dargov.
Ahojte! Je rozhodnuté-: Mini stretko sa koná 12.7.2014 o 15:00 na parkovisku pred OC Galéria. /nie hore/
Tak sa tešíme a príďte aj tí, ktorí sa ešte rozhodujete, alebo ste sa o tom dozvedeli až teraz.