zahmlievanie okien vebe1.8 2003
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Mar 2008, 15:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zahmlievanie okien vebe1.8 2003
zdravim chcel by som sa informovat co moze sposobovat zahmlievanie okien v zime ked ideme 4 v aute tak sa mi strasne zahmlievaju okna a ked aj dam ventilator na plne a len na okna tak sa strasne pomaly odhmlievaju? vdaka.
- SnoopyBA
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Sep 2010, 17:32
- Auto: Astra H
Re: zahmlievanie okien vebe1.8 2003
možno pelový (kabínový) filter? prípadne nemávaš mokré koberce, nestráca sa ti voda z chladiaceho systému, nezateká ti do auta?
Robi ti to aj ked si v aute sam, alebo len pri plnej obsadenosti? Bo vtedy je to vcelku normalne.
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Mar 2008, 15:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ked som sam to nerobi len ked sme cca 4
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Ta ved to je potom normalne ... ale co ti pisal Cocoliso pozri aj tak a ten filter vymen ...
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
no keď sadnú do auta 4 chalani práve po akcii airsoftu a odparuje sa im ešte z hláv a prepotených tričiek, tak všetci odchádzajú z bojiska ako v tej scéne z Titanicu
--
no niekedy stačí že sa ponáhľam a sadnem do auta v bunde a som naozaj zadýchaný a "rozhorúčený" tak minimálne okno na šoférových dverch sa na chvíľu začne rosiť...to je normálka...autobusy chodia aké zarosené ako skleník
--
no niekedy stačí že sa ponáhľam a sadnem do auta v bunde a som naozaj zadýchaný a "rozhorúčený" tak minimálne okno na šoférových dverch sa na chvíľu začne rosiť...to je normálka...autobusy chodia aké zarosené ako skleník