Prešovská kávička pri trati
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
- Strieborný užívateľ
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
marjan napísal:no ako to dopadlo?
na tom nezalezi ...my musime predbehnut vychodnare ... bo macil mohol smutit , ze nechce prist do NR
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
- Astrak KE
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Okt 2008, 12:05
OK, tak sme doma. Na prvý zraz to bolo fantastické.
Chcem sa všetkým poďakovať za príjemné posedenie a super náladu. Aj keď si ani jedno krstné meno nepamätám(okrem Rada a Ďura). iba nicky.
Neviem si predstaviť veľký zraz. Musí to byť jedna pecka.
Dúfam páni a dámy, že sa páčilo aj vám a aj chutilo. V podstate prázdne taniere boli dôkazom. Fotečky budú dodatočne.
Takže prajem príjemný víkend a do skorého videnia.
Chcem sa všetkým poďakovať za príjemné posedenie a super náladu. Aj keď si ani jedno krstné meno nepamätám(okrem Rada a Ďura). iba nicky.
Neviem si predstaviť veľký zraz. Musí to byť jedna pecka.
Dúfam páni a dámy, že sa páčilo aj vám a aj chutilo. V podstate prázdne taniere boli dôkazom. Fotečky budú dodatočne.
Takže prajem príjemný víkend a do skorého videnia.
Opel Astra G - Z18XE
Elegance
Elegance
- ďuro
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Sep 2008, 12:36
... i ja som došiel v pohode i ešte v Lidli stihol nakúpiť, ináč som sa objedol, varia tam výborne, teším sa na ďalšie stretnutie. Práve sťahujem fotky do PC, zajtra dám na salem stránku. Astrak nemaj obavy, ja tiež si mená nepamätám, ba ani nicky. Raz budem musieť doniesť fotky z každého zrazu a popísať mená.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 18:49
- alex1
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Máj 2008, 13:16
- Auto: Vectra B
Čaute chlapci, pardón Zuzka a Marcela, aj dámy. Musím pochváliť Astraka za nápad, výber miesta a kuchyne. Vcelku dobre sme si pokecali, vymenili nejaké tie skúsenosti a pri odchode mi Dulo napichol aj Vectru na diagnostiku, čo ma tiež potešilo, takže také stretko môžem kedykoľvek. Majte sa!
Vectra B 2,5 V6, 125kW, 5/2000
Vectra B 1,6 16V, 74kW, 8/96 - ex
Vectra B 1,6 16V, 74kW, 8/96 - ex
- Astrak KE
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Okt 2008, 12:05
alex1 napísal:Čaute chlapci, pardón Zuzka a Marcela, aj dámy. Musím pochváliť Astraka za nápad, výber miesta a kuchyne. Vcelku dobre sme si pokecali, vymenili nejaké tie skúsenosti a pri odchode mi Dulo napichol aj Vectru na diagnostiku, čo ma tiež potešilo, takže také stretko môžem kedykoľvek. Majte sa!
ďakujem, aj nabudúce a s radosťou.
dulo tiež mi napichol Astru. Samozrejme ma potešil, že je všetko v OK - za čo mu chcem tiež poďakovať.
Opel Astra G - Z18XE
Elegance
Elegance
-
- Strieborný užívateľ