Dorobenie El.Zrkadiel na Astru F
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
D4nusKOSK
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Sep 2009, 17:46
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
Dorobenie El.Zrkadiel na Astru F
Zdravím Chcel by som sa spýtať ako je to s dorobením elektrických zrkadiel ? Mám svoje F-ko ma klasické mechanické zrkadla z tou pačkou na nastavovanie.Ale do F-ka sa od vyroby dávali aj elektrické zrkadla s ovladaním na dverách. Rozmyšlal som na tým zohnať zrkadla z nejakého vrakoviska s kabelážou a ovladaním a tak čo všetko by som musel robiť ? neviete či majú konektor na elektrické zrkadla už v sebe dvere v každej ? či by si to všetko musel dotiahnuť do dvery ? ešte som to nerozoberal tak neviem preto sa spýtam. Vlastne keby už je kabeláž v dverách tak by to stačilo len pozapájať a malo by to fachčať ?.Diky za každú radu možno sa raz do toho pustim 
Opel Astra F 1.6 16V 74KW Caravan Sport X16XEL - Ex - † 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
- Sparcly
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Aug 2012, 14:35
- Auto: Astra G
Re: Dorobenie El.Zrkadiel na Astru F
zdravim
ako mam astru F sedan .. netusim ci kabelaz vo dverach u vodica a spoluvodica su take iste ale ked som svoje rozoberal ..tak tam bola pripojka na nieco .
taka dvojzilova zastrka ako do stareho radia . v podstate to je jedno na co to je .. ked tam je 12v ,tak bude napojis elektricke okna alebo spetaky .
treba len rozobrat a uvidis . je s tym piplacka .
ako mam astru F sedan .. netusim ci kabelaz vo dverach u vodica a spoluvodica su take iste ale ked som svoje rozoberal ..tak tam bola pripojka na nieco .
taka dvojzilova zastrka ako do stareho radia . v podstate to je jedno na co to je .. ked tam je 12v ,tak bude napojis elektricke okna alebo spetaky .
treba len rozobrat a uvidis . je s tym piplacka .
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Re: Dorobenie El.Zrkadiel na Astru F
Na el. zrkadla potrebujes viacej kablov ako len 2
Corsa B ma nato 9 pinov steker.. verim ze na Astre F to bude podobne.
Corsa B ma nato 9 pinov steker.. verim ze na Astre F to bude podobne.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov