VeBe - montáž konzoly popolníka späť

Moderátori: dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
LukášPB
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Júl 2012, 13:45
Auto: Omega B

VeBe - montáž konzoly popolníka späť

Príspevok od používateľa LukášPB »

Vyhodil som držiaky na poháre a urobil som si tam priehradku, no ani za boha tam neviem dostať späť tú konzolu. Aký tvar má mať tá kovová tyčka? Má byť rovná alebo ohnutá do nejakého tvaru? Vkuse mi to zhora trčí centimeter skoro, a vyzerá to strašne.

Dík vopred.
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K

[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS

Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
sheggy2213
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Feb 2013, 18:54
Auto: Vectra B

Re: VeBe - montáž konzoly popolníka späť

Príspevok od používateľa sheggy2213 »

ak mas na mysli popolnik pod ovladanim klimy tak je to trochu na nervy. Dole mas taku zeleznu tycku tu musis najprv prestrcit cez popolnik a zapichnut do jednej strany, potom natiahni tu spruzinku a daj ju za taky kolicek na lavej strane popolnika, daj popolnik na miesto a nejakym tenkym drotom alebo srubovakom ju posun aj do druhej dierky, hotovo :) .. ja som to robil takto ked som ho minule vyberal. keby si nevedel ako tak ti spravim foto a ti poslem
Opel Vectra B 1.8 85kW CDX X18XE
Opel Vectra A 2.0 SFI -ex
otto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47

Príspevok od používateľa otto »

sheggy2213 napísal:ak mas na mysli popolnik pod ovladanim klimy tak je to trochu na nervy. Dole mas taku zeleznu tycku tu musis najprv prestrcit cez popolnik a zapichnut do jednej strany, potom natiahni tu spruzinku a daj ju za taky kolicek na lavej strane popolnika, daj popolnik na miesto a nejakym tenkym drotom alebo srubovakom ju posun aj do druhej dierky, hotovo :) .. ja som to robil takto ked som ho minule vyberal. keby si nevedel ako tak ti spravim foto a ti poslem
hovoriš o niečom inom
otto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47

Príspevok od používateľa otto »

Steelstorn napísal:Vyhodil som držiaky na poháre a urobil som si tam priehradku, no ani za boha tam neviem dostať späť tú konzolu. Aký tvar má mať tá kovová tyčka? Má byť rovná alebo ohnutá do nejakého tvaru? Vkuse mi to zhora trčí centimeter skoro, a vyzerá to strašne.

Dík vopred.
ta tyčka čo hovoriš sa ti zachytava o štyri vystupky na hornej strane konzoli ked ju tam budeš davať prekry tie vystupky tenkm plechom tak 0.5mm aby ta tyčka po nich preklzla a plech potom vytiahneš .
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"