Hadička ostrekovača zadného okna astra f
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Walcott
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Jún 2013, 16:58
- Auto: Astra F
Hadička ostrekovača zadného okna astra f
Ahojte, nevie niekto ako vymeniť, opraviť rozpojenú hadičku ostrekovača zadného okna v astre f? Už raz sa rozpojila, to som spojil drotikom, chvílu to držalo, potom sa to rozpojilo zas, tak som to znova spojil no kedže je to pod tlakom hned to vystrelilo, tak som to skúšal nejako spojiť no asi sa roztrhla teraz niekde vo vnútri, myslím ako ide z kufra cez tú čiernu rurku do strechy tak tam niekde a už sa k tomu neviem dostať, dá sa nejako vymeniť celá že by som ju vytiahol alebo treba dať dole čalunenie strechy, resp. kade to presne vedie? dakujem
-
matos
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Mar 2008, 11:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: Hadička ostrekovača zadného okna astra f
Hadicka sa najcastejsie prederie v husacom krku na zadnych dverach, spajanie je len docasne riesenie, skus tam dat kusok plastovej trubky priemer do 3 mm, tusim. Alebo si kup novu hadicku v autosuciastkach a vymen ju celu, Ide popod calunienie strechy, najlepsie je dat dole ten husaci krk, o spojuje zadne dvere z karoseriou, najst ten poskodeny koniec, nan pripevnit novu hadicku a nasledne otvorit pri spolujazdcovi pri nohach bocny kryt nad podlahov a pomaly tahat staru hadicku a mas to. Potom staci len hadicku pretlacit do motoroveho priestoru a pripojit na nadrzku ostrekovaca.
Astra F Caravan 1,7 TD, X17DTL
-
Walcott
- Nový užívateľ

Len ten koniec v husacom krku čo ide do strechy už nevidno aj ked ho dám dole, resp. sa k nemu neviem dostať je hlboko odtrhnutý, takže na neho neviem priviazať novú hadičku a potom to potiahnuť dopredu celé.
-
matos
- Pravidelný užívateľ

- Auto: !! Zmeň si model auta !!
V tom pripade daj dole drzadlo, co je vzadu na pravej strane pod stropom a tam ju nahmatas, ten kusok do zadu potom hadicku uz dostanes.
Astra F Caravan 1,7 TD, X17DTL
-
Walcott
- Nový užívateľ

Super vďaka 
-
matos
- Pravidelný užívateľ