....ak nejazdim dlhsie autom (cca 3-4 dni) uz len s tazkostami nastartujem. Treba kupit novu bateraku alebo moze byt chyba aj v alternatore?...mozem to zistit aj ja laik alebo musim ist do servisu?
baterka alebo alternator
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
m0riak
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Aug 2009, 16:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
baterka alebo alternator
Ahojte, je mozne ze nabijanie telefonu cez zapalovac vybije ani nie 3 rocnu baterku (v zime bola vybita aj nabita) za pol dna nabijania? ....pritom som den predtym najazdil cca 120km, tak predpokladam ze by mala byt nabita alebo sa mylim?
....ak nejazdim dlhsie autom (cca 3-4 dni) uz len s tazkostami nastartujem. Treba kupit novu bateraku alebo moze byt chyba aj v alternatore?...mozem to zistit aj ja laik alebo musim ist do servisu?
Opel Astra G 1.6 rv 1999 16V
- otravaga
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Dec 2011, 13:11
- Auto: Vectra C
Re: baterka alebo alternator
skus pozriet tuto temu, je to nieco podobne http://www.forum.opelclub.sk/viewtopic.php?f=46&t=40552" onclick="window.open(this.href);return false;
-
dodik123
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Mar 2013, 19:17
- Auto: Vectra B
Re: baterka alebo alternator
Pozri si Vectra-elektro a tam je článok Vectra b-alternátor .Je tam napísané ako sa premeriava alternátor 
Opel Vectra 1,8 16v-85kw-1997- ex
VW-Passat 1,9 tdi-74kw-2005
VW-Passat 1,9 tdi-74kw-2005