Opel - ukazuje, ze ktory stupen je zaradeny ?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
Opel - ukazuje, ze ktory stupen je zaradeny ?
ma nejaky Opel urobene zobrazovanie prave zaradeneho stupna ?
Re: Opel - ukazuje, ze ktory stupen je zaradeny ?
text z inej temy:
iurai napísal:teraz jedna seriozna otazka - ako zistim, ze ktory prevod je prave zaradeny ?
Komo: napísal:to je zlozite. Sudruhovia z NDR robili vyskum, ale stale na to nedokazali prist, aj ked da sa vraj pouzit jeden vzorec, ale je len 40 percentrna uspesnost, ze sa trafis.
Koli tomuto problemu uz 3 roky nespavam..
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Ja si aj tak stale myslim, ze je to zbytocna otazka.
Ak si mal na mysli automat, tak ten si zaradi podla potreby, tam neni o com. Ci mas dvojku alebo stvorku je uplne jedno lebo to nijako neovplyvnis.
Ak sa to tykalo manualu, tak po pravej strane mas "slaufpaku"
Ja inu moznost nevidim. Ak je, tak sem s nou...
Ak si mal na mysli automat, tak ten si zaradi podla potreby, tam neni o com. Ci mas dvojku alebo stvorku je uplne jedno lebo to nijako neovplyvnis.
Ak sa to tykalo manualu, tak po pravej strane mas "slaufpaku"
Ja inu moznost nevidim. Ak je, tak sem s nou...
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
samozrejme myslim automat. co som sa dival, na pristrojovke je iba symbol sportoveho rezimu.
na inych autach som uz videl indikaciu stupna, neviem, ci to bolo skutocny stupen, alebo len navoleny
lebo normalne sa ide asi na D-cku, a potom tam automat radi co len chce, len to asi nie je take jednoduche, lebo menic meni pomer a este je tam premostenie/zamknutie menica a aj volnobezka, takze asi podla otacok sa tam clovek nevysomari (ak by ho to zaujimalo)
kto ma novsieho opla s automatom, nech napise
na inych autach som uz videl indikaciu stupna, neviem, ci to bolo skutocny stupen, alebo len navoleny
lebo normalne sa ide asi na D-cku, a potom tam automat radi co len chce, len to asi nie je take jednoduche, lebo menic meni pomer a este je tam premostenie/zamknutie menica a aj volnobezka, takze asi podla otacok sa tam clovek nevysomari (ak by ho to zaujimalo)
kto ma novsieho opla s automatom, nech napise
- JuroSVK
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Mar 2008, 19:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Tiež sa pýtam, načo táto informácia pre vodiča pri automate. V práci más služobný mercede G 290 a vôbec ma tam nazaujíma či je zaradená dvojka, alebo trojka - pri automate to považujem za bezprdmetné, on vie čo robí a ja to neovplyvním
Zafira 1,9CDTi - Z19DT, 2006
Zafira 2,0 DTi - Y20DTH, 2002
predtým 7 iných
predtým 7 iných
JuroSVK napísal:Tiež sa pýtam, načo táto informácia pre vodiča pri automate. V práci más služobný mercede G 290 a vôbec ma tam nazaujíma či je zaradená dvojka, alebo trojka - pri automate to považujem za bezprdmetné, on vie čo robí a ja to neovplyvním
Ovplyvnis do urcitej miery... vsetko co robi robi podla toho ako mas stlaceny pedal stlacis jemne radi pri 2000, stlacis silnejsie radi pri 3000, stlacis podlahu radi pri 4000 plus este nejaky ten kickdown...ale to Ti urcite vraviet nemusim
- JuroSVK
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Mar 2008, 19:31
nehnevaj sa, ale to je už auto pre blbých, keď ti ukazuje pravdepodobne podľa otáčok, ako máš radiť. Ja osobne som robil niekedy v 1993 vodičák na " C" na PV3S - ak vieš čo to je, a tvrdím nepotrebujem dokonalé vozidlo na to aby si sa naučil šoférovať, lepšie je naučiť sa vycítiť, kedy to máš preradiť - to je škola. Tým som nechcel uraziť tvoju priateľku, navine je technika - robí z nás debilov
Zafira 1,9CDTi - Z19DT, 2006
predtým 7 iných
predtým 7 iných
- Astrak KE
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Okt 2008, 12:05
JuroSVK napísal:nehnevaj sa, ale to je už auto pre blbých, keď ti ukazuje pravdepodobne podľa otáčok, ako máš radiť. Ja osobne som robil niekedy v 1993 vodičák na " C" na PV3S - ak vieš čo to je, a tvrdím nepotrebujem dokonalé vozidlo na to aby si sa naučil šoférovať, lepšie je naučiť sa vycítiť, kedy to máš preradiť - to je škola. Tým som nechcel uraziť tvoju priateľku, navine je technika - robí z nás debilov
samozrejme, že v pohode. Dokonca aj jej inštruktor sa vyjadril presne ako ty ( AUTO PRE BLBÝCH). PV3S? To sú najkrajšie spomienky na autoškolu. Na vojne som mal už Tatru 813 (osemkolu). Ja s mojou Tatrou a kamarát so svojou PV3S-kou sme robili preteky. Na štart vyhral.
Opel Astra G - Z18XE
Elegance
Elegance
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Opel automat som este nezazil, ale Toyota Rav 4 - automat ukazuje prevodovy stupen a tiez aj Hyundai Santa Fe. ... jaaaj automat
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...