montáž posilňovača riadenia do astra F 1.4
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
montáž posilňovača riadenia do astra F 1.4
No takže po minuločnej chatovici a následne po jadze zručnosti medzi kuželami bez posilňovača riadenia mi skrskla v hlave myšlienka...domontovať do mojej astry posilnovač riadenia...tak idem sa spýtať Vás skúsenejších, oplov znalejších čo je ktomu zapotreby...
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
-
joky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
- Auto: Astra F
- Kontaktovať používateľa:
Re: montáž posilňovača riadenia do astra F 1.4
no takze treba ti hydraulicke čerpadlo pohanane remenicou čiže aj novy klinovy remen, dalej nadrzku vyrovnavaciu plus hadicky a vymenit komplet tvoje hrebenove riadenie za servo riadenie ak to chces kupit komplet nove tak ta to vyjde cca 30000 litrov a to musis mat na agregate miesto na upevnenie toho cerpadla ak chces tam dat take ako maju stare Fkove astry takže neviem či sa ti to oplati ale co viem tak to ti pisem. tak vela stastiataky69 napísal:No takže po minuločnej chatovici a následne po jadze zručnosti medzi kuželami bez posilňovača riadenia mi skrskla v hlave myšlienka...domontovať do mojej astry posilnovač riadenia...tak idem sa spýtať Vás skúsenejších, oplov znalejších čo je ktomu zapotreby...
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
-
iurai
taky69, najdi nejaky vrak, najlepsie 1.6 16v a podelime sa - ja motor, ty servo. ja dam 11000, ty 1000 ;-)taky69 napísal:a čo je to z akého typu?? bo som počul že z F-kovej 1.6 to tam pasuje všetkokadettc napísal:Ja mozno mam komplet servo napredaj,keby si mal zaujem.
dolezite je mat kompletne auto ako darcu organov, aby si potom nejake hlupe medizkusy nezhanal. a aj cena asi bude najlepsia, ked to vezmes komplet z jedneho auta
-
iurai
-
lukasASTRA f
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Jan 2012, 19:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
aj ja by som chcel
nazdar aj si zistil nieco o tom ale uz to mas hotove nieco take by som aj ja chcel robit
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Lukáš, všimni si rok, kedy sa to riešilo :roll:
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE