podsvietenie špz
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
otazocka ked nahradim tie klasicke ziarovkove sufitky za led smd sufitky, tak je moznost ze do toho bude kvakat nejaky policajt?? nemali by byt radi ze im dobre osvetlujes SPZ a nie iba nejakymi ziaroveckami?? ja som menil nedavno sice som teraz nejazdil v noci moc ale zaujima ma to.. inak ja som daval LED SMD 4cipove sufitky
no nenasiel som ich na nete ale tieto len so 4mi:
http://www.led-zarovky-12v.cz/led-zarov ... D-39mm-1ks
no nenasiel som ich na nete ale tieto len so 4mi:
http://www.led-zarovky-12v.cz/led-zarov ... D-39mm-1ks
plus plus korea :D
pokial by existovali LED ziarovky na parkovacky, koncove svetla a SPZ, ktore by svietili zhruba ako klasicka ziarovka (intenzita, farba) a vydrzali by aspon par rokov, hned by som ich namontoval.
to ze nie su schvalene by mi nevadilo.
ak by svietili na zlto, tak by na to niekto nedosiel
poradi niekto ?
to ze nie su schvalene by mi nevadilo.
ak by svietili na zlto, tak by na to niekto nedosiel
poradi niekto ?
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
macil: podla toho co hovoris tak jedno akym zdrojom podsvietis SPZ ale nesmie to byt farba ina ako biela ci zlta???dostatocne osvetlena, tak aby neoslnovala auta iduce za tebou no pokial si na SPZ nedam hmlovky co su vpredu tak potom by to malo byt ok
iurai: no poradit SMD Led prevedenia slubuju cca 50000hod svietenia a odporucaju ich tam kde klasicke ziarovecky praskaju, myslim si ze su schopne vydrzat par rokou ja le banujem ze som taky hlupak ze som uz po treti krat kupil parkovacky led a nie SMD led, v podsvieteni interieru mam uz nejaku dobu tie SMD led a myslim ze je to slubne ako sa to sprava a nestraca na jase. Ked si to zoberieme tak do novych aut ak mam dobre informacie davaju vsade uz iba chipove SMD, takze asi to nebude nejaky suvix
iurai: no poradit SMD Led prevedenia slubuju cca 50000hod svietenia a odporucaju ich tam kde klasicke ziarovecky praskaju, myslim si ze su schopne vydrzat par rokou ja le banujem ze som taky hlupak ze som uz po treti krat kupil parkovacky led a nie SMD led, v podsvieteni interieru mam uz nejaku dobu tie SMD led a myslim ze je to slubne ako sa to sprava a nestraca na jase. Ked si to zoberieme tak do novych aut ak mam dobre informacie davaju vsade uz iba chipove SMD, takze asi to nebude nejaky suvix
plus plus korea :D
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Iurai : http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712
len musíš mať účet na pay-pal a treba vyberať samozrejme s rozumom.
len musíš mať účet na pay-pal a treba vyberať samozrejme s rozumom.
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
mna posexovali pani v zlenom, ze nemam osvetlenu SPZtku, tak som nahodil LEDky : krasna snehovobiela farba a nepotrebujem ani podsvietenie podvozku - svietia az na zem a poriadne silno / teraz im asi bude vadit, ze to svieti prisilno /
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
dikard - no a ? vsetko treba robit naplno / sak som si pytal v predajni tie najsilnejsie /
mysiaq - je krasne citatelna / a na aku vzdialenost /
mysiaq - je krasne citatelna / a na aku vzdialenost /
Opel Omega B caravan 2.5 DTI