svieti oranzova kontrolka opel astra 1.6 16 v rok vyr.1995
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
smolko45
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Mar 2010, 21:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
svieti oranzova kontrolka opel astra 1.6 16 v rok vyr.1995
zdravim potrebujem radu mam opel astru 1.6 16 v tip motora g-x16xel mal som auto na diagnostike kvoli tomu ze sa mi rozsvietila ta nestastna oranzova kontrolka diagnostika vyhodila problem z egr ventilom ten som uz vymenil a po tom tam bol kod 0024 chybny vss aj ten som vymenil dnes k tomu som vymenil aj sviecky vycistl skrtiacu klapku a pridal prisadu do benzinu na precisteniie injektorov a auto stale robi co predtym kolisu otacky astale sa rozsvieti kontrolka a uz mam hlavu v smutku pomoze niekto dakujem mohla by to byt este lambda sonda?
::: edit :::
::: edit :::
-
smolko45
- Pravidelný užívateľ

Tak ten VSS sencor ke zahada ani vopli nevedia kde je asi je to tym ze zijem v spanielsku :-))) povedali ze mam vymenit aj druhy senzor co snima otacky pri vackovke a vyblikalo mi novy kod 35 je to ten krokac este nejake napady a mala zmena v papieroch mam napisane ze je tip motora G ale vsade je evidovany ako F tak uz neviem co mam za hybrida
-
smolko45
- Pravidelný užívateľ

No jak pozeram tak pozeram neviem ho najst mal som roTrhnute lanko na tachometer ale uz som to spravil nemoze byt ten senzor zabudovany v priateojivke a dostava signal z prevodovky cez lanovod? Lebo ked som ho zapojil tak otacky boli celkom ok ale potom to zacalo b´bnut a vyleteli medzi 2500 az 3000 tak som vybral Krokac a vycistil ho ale ziadna zmena a stale mi vyblika chybu 35 a24 krokac by som mal mat novy zajtra tak uvidim len ten VSS ostava zahadou tak ked este au nejakw rady tak hwlp please uz ma to auto stoji lopec prachou asi bude treba novsii oplik
-
smolko45
- Pravidelný užívateľ

Ok pani tak a je dobojovane konecne sa mi to podarilo spravit svetielko uz nesvieti a aj otacky su viac menej ok vsetko to zapricinilo roztrhnute lanko tachometra ani sa tomu neda verit ale je to tak lanko je nove a vsetko zacalo fungovat len ked sa to spamatalo odisiiel krokomer ale aj ten uz je vymeneny len mi neslo vyresetovat chyby z rj tak so to dal vymazat a diagnostike a viac chyb nenaslo dakujem pekne za pomoc a keby niekto nieco potreboval helfnut kolo astry tak rad pomozem ked sa bude dat uz mam ten motor cely preceknuty este raz vdaka za pomoc