chcem sa podelit o zlu skusenost so servisom Opel v Bratislave a to s Autotrendom. Menili mi zadne brzdy aj s lankom za 13.000 a zacalo mi tam nieco klepat od PZ kolesa. Volal som tam v piatok o 17:15 ci mozem prist v sobotu. Vyhovaral sa, vraj tam bude/nebude mechanik, aby som prisiel az v pondelok a nakoniec som ho presvedcil ze mam urgentnu reklamaciu a potrebujem cestovat a dohodli sme sa na sobotu o 8 hod. Prisiel som tam a servis maju otvoreny v sobotu od 8-12 hod. Bol tam len skladnik a povedal mi ze tam nikto nie je a ani nebude! Ten prijimaci technik ma normalne oklamal! :x Sral som sa tam uplne zbytocne. Na dverach nemali ziadnu vyvesku ani oznam ze maju zatvoreny servis. Vraj maju firemnu akciu. Zle odvedena praca a este aj zavadzanie spotrebitela, a otrasny pristup k zakaznikovi od dvoch ludi. Taky som bol nasraty na nich a uz nikdy viac Autotrend! Siel som teda na Panonsku za prijmacim technikom p. Palenikom, ktory je fakt seriozny chlap a zavadu mi odstranili bezplatne a mohol som odcestovat s kludom do Komarna.

Ahojte
Radeno
Astra G 1,6 16V Caravan[/b]