Servis Autotrend v Bratislave

Všetko, čo nebolo možné zaradiť inde.

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Radeno

Servis Autotrend v Bratislave

Príspevok od používateľa Radeno »

Ahojte,
chcem sa podelit o zlu skusenost so servisom Opel v Bratislave a to s Autotrendom. Menili mi zadne brzdy aj s lankom za 13.000 a zacalo mi tam nieco klepat od PZ kolesa. Volal som tam v piatok o 17:15 ci mozem prist v sobotu. Vyhovaral sa, vraj tam bude/nebude mechanik, aby som prisiel az v pondelok a nakoniec som ho presvedcil ze mam urgentnu reklamaciu a potrebujem cestovat a dohodli sme sa na sobotu o 8 hod. Prisiel som tam a servis maju otvoreny v sobotu od 8-12 hod. Bol tam len skladnik a povedal mi ze tam nikto nie je a ani nebude! Ten prijimaci technik ma normalne oklamal! :x Sral som sa tam uplne zbytocne. Na dverach nemali ziadnu vyvesku ani oznam ze maju zatvoreny servis. Vraj maju firemnu akciu. Zle odvedena praca a este aj zavadzanie spotrebitela, a otrasny pristup k zakaznikovi od dvoch ludi. Taky som bol nasraty na nich a uz nikdy viac Autotrend! Siel som teda na Panonsku za prijmacim technikom p. Palenikom, ktory je fakt seriozny chlap a zavadu mi odstranili bezplatne a mohol som odcestovat s kludom do Komarna. :) Proste M&H Opel ma uplne iny pristup k zakaznikovi. A to som tam bol viackrat aj so sluzobnymi vozidlami v minulosti.
Ahojte
Radeno
Astra G 1,6 16V Caravan[/b]
Používateľov profilový obrázok
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fastspeed »

Čo ti menili na brzde za 13 litrov? :shock:
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Fastspeed napísal:Čo ti menili na brzde za 13 litrov? :shock:
Ostala mi visiet rucna brzda PZ kolesa.
Menili lanko ruc. brzdy, bubny a celuste + praca.
Radeno
Benny
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Benny »

No nam kedysi v Autotrende davali dokopy sluzobne Vivaro po buracke. Oprava stala asi 200 klackov. Na zadnu napravnicu sme cakali 2 mesiace!!!! trvalo to asi mesiac a pol a ked nam ho vratili tak brutal, chybali tesniace gumy, posuvne dvere, ktore boli vytrhnute a privarali naspat panty, mali nezalakovane zvary a dokonca ani neoklepane. Proste hruza.....
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
Opel Senator B 3.0 24v DualRam (C30SE)
MB GLK 250 r.v.2011
jakub-ko

Príspevok od používateľa jakub-ko »

:evil: :evil: :evil:
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Našťastie, okrem motora a prevodovky vieme s bratom opraviť všetko, a servisom sa vyhýbam. Hlavne značkovým servisom!
Lea

Príspevok od používateľa Lea »

Ja zatial vystačim so službami mojho kamaráta, ktorý má svoju autodielnu, aj dnes som tam mala auto- menil mi olej, brzdovu kvapalinu, filtre-vzduchový aj olejový, vymena brzdových doštičiek- vpredu a potrebovala som zistiť príčinu takého pukania od predného kolesa. Naštastie to bola len padnutá nejaká guma zo stabilizátora.... V značkovom servise som bola zatial len 1x- v autotip martin, ale ja som bola spokojná, ušetrila som 3000.- , lebo som mala problém so snímačom detonácie, tu v PD mi chceli meniť celý snímač, ale v MT zistili, že mi pod snímačom chýbala len podložka za 30,- a problem bol vyriešený. Davali mi aj nový softver - airbagy som mala nefunkčné, ale po 2 dnoch mi začala svietit kontrolka airbagov, tak som tam volala, povedali, že možem kedykolvek prisť, že mi to v záruke pozru. Prišla som na druhý den, na počkanie mi to asi za 15 min. spravili- nejaký konektor pod sedačkou mal zlý kontakt, tak len v tom bol problem, tak to spravili, ospravedlnili sa .... a auto mam od vtedy v poriadku.... tak zatial dobrá skusenosť- ale len v MT, Trenčín už je o niečom inom, ale to tu nejdem rozoberať
RisNo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 27 Jan 2006, 06:19
Auto: Vectra B
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RisNo »

Pekne skusenosti....

Ja som mal teraz servisovane auto a po servise mi nieco stale buchne(ci co, pocujem to, ako buchot), ked radim rychlost - ni vzdy, len ked rychlejsie radim. Je to taky tlmeny buchot, kt. som predtym nemal!

Mate nejeky napad, ze co to moze byt????

Thanx.
--== RisNo ==--
Monthy III = Volvo S80 V8....BUDE
Monthy II = VeBe 99" 2.0 16V 100KW (X20XEV)
Monthy I = VeBe 98" 1.8 16V 85KW (X18XE)
http://risno.salem.sk/
http://www.dobryanjel.sk/
http://www.smolkovia.sk/
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Haaa, AUTOTREND, to su riadny machri, predaj vozidiel je super, ale tam to konci, som tam bol raz na geometriu, odovzdali mi auto, ze je spravene, kukam a volant bol uplne do strany, som sa tam vratil, nejaky majster to zobral, odšroboval volant a posunul ho o jeden zub.Kebyze to nezistim, tak odchadzam odtial ako spokojny zakaznik. Tak sa robi geometria:-(
Zozo

znackovy servis

Príspevok od používateľa Zozo »

Neda mi nereagovat, ja mam s Autotrendom iba dobru skusenost, prave v MaH (konkretne Bratislava - Polianky) sa mi zdaju maximalne neprofesionalni. Mala som u nich v servise auto (kedze auto za mnou neubrzdilo), poskodeny bol kufor a zadny naraznik. Po tyzdni v servise v MaH sa konecne rozhodli aj objednat nahradne diely, na ktore cakali dalsi tyzden. Stale mi tvrdili, ze auto bude do konca tyzdna opravene, len zabudli mi povedat, do konca ktoreho tyzdna. Dokopy som mala auto v servise 3 tyzdne na vymenu zadnych dveri a naraznika. Nakoniec som este mala problem, kedze pri prestriekani zle zakryli okno, farba bola vsade... :( Este raz som tam bola na garancnom servise, ked mi povedali, ze vsetko preskusali a auto je v poriadku a v Nemecku na dialnici som musela volat odtahovku, pretoze si v servise "nevsimli" poskodenie motora..... Odkedy som zmenila servis, tieto problemy nemam... Asi zavisi od cloveka, ktory to auto prijma.... :)
AUTOTREND

Príspevok od používateľa AUTOTREND »

Pan Radoslav chcel by som sa vam ospravedlnit za vzniknute komplikacie s opravou vozidla opel astra .Trochu ma mrzi ze ste sa so vzniknutym problemom neobratil "vyssie miesta" kde sme mohli operativne vas problem riesit. Kritike ani staznostiam sa nevyhybam pretoze mi pomahaju zlepsovat sluzby a riadit cinnost technikov ale dolezite je aby som sa o probleme dozvedel . Inak si myslim ze je nespravodlive nespomenut ze vasa manzelka alebo partnerka prisla k nam do servisu so zavadou ktora branila riadnemu pozivaniu vozidla -nebola objednana a napriek tomu ze sme mali aj dost objednanych zakaznikov sa technik snazil jej problem urgentne riesit aj s mechanikom aby mohla v ten den s autom odist. Spominanu absenciu technika a mechanika samozrejma beriem ako hruby prehresok a verim ze po prijatych opatreniach sa nebude opakovat. V pripade ze by ste prehodnotil situaciu a rozhodol sa niekedy v buducnosti nam vozidlo zverit do opravy mozem vam garantovat zlavu na nahradne diely aj pracu a kompletne vycistenie vozidla pri kazdej oprave -ako ospravedlnenie.
S pozdravom Michal Špirka
AftersalesManager
spirka@autotrend.sk
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

A jéje, vidno, že tamtamy pracujú. Kiež by mal každý servis (a nielen servis) takýto prístup a odvahu.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Benny
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 12:19
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Benny »

Myslim, ze toto je velmi fér !!! klobuk dolu :!: :!: :!:

A som rad, ze nase forum sleduju aj ludia z brandze.
Opel Astra F GSi 2.0 16v (C20XE)
<a href="http://www.benny.sk/themes.html" target="_blank">Opel Rekord C Coupe r.v.1968 (19S)</a>
Opel Senator B 3.0 24v DualRam (C30SE)
MB GLK 250 r.v.2011
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

2 Radeno:
Ak teda by si teda náhodou nemienil tú výhodnú ponuku na servis prijať, tak ja by som ehm,... niekedy tam teda ehm... v tvojom mene zašiel. :mrgreen: :wink:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Benny napísal:Myslim, ze toto je velmi fér !!! klobuk dolu :!: :!: :!:

A som rad, ze nase forum sleduju aj ludia z brandze.
Súhlas!
RisNo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 27 Jan 2006, 06:19
Auto: Vectra B
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RisNo »

Aj ja to beriem! Kamze to mam letiet????

Monty potrebuje este par "faciek"...:-)

To Benny, Radeno: SUHLAS!!!...
--== RisNo ==--
Monthy III = Volvo S80 V8....BUDE
Monthy II = VeBe 99" 2.0 16V 100KW (X20XEV)
Monthy I = VeBe 98" 1.8 16V 85KW (X18XE)
http://risno.salem.sk/
http://www.dobryanjel.sk/
http://www.smolkovia.sk/
pepek

Re: Servis Autotrend v Bratislave

Príspevok od používateľa pepek »

Tak pánové,
kolega z českého fóra ma upozornil na túto tému tak som sa ponáhľal tu hneď zareagovať.
Pozdravujem pána Špirka a prosím ho aby prestal s marketingom a začal písať pravdu o servise AUTOTREND na Rožňavskej ceste v Bratislave.
Môj problém je na chlp rovnaký ako Radenov ale s rozdielom toho, že pán Špirko o ňom vedel a riešil ho a vyriešil ho výhodne pre AUTOTREND a maximálne nevýhodne pre mňa, zákazníka. Konkrétne, porušil Obchodný zákoník SR.
Niesom jediný nespokojný zákazník s Autotrendom v Bratislave a pre Vašu informáciu v BA som nestretol taxikára, ktorý jazdí Opel, Chevrolet alebo niečo od GM ktorý by servisoval v AUTOTRENDE. Všetci naň nadávajú.

Celú moju storry napíšem do osobitného príspevku a uvítam reakcie pána Špirku.

P.

Radeno napísal:Ahojte,
chcem sa podelit o zlu skusenost so servisom Opel v Bratislave a to s Autotrendom. Menili mi zadne brzdy aj s lankom za 13.000 a zacalo mi tam nieco klepat od PZ kolesa. Volal som tam v piatok o 17:15 ci mozem prist v sobotu. Vyhovaral sa, vraj tam bude/nebude mechanik, aby som prisiel az v pondelok a nakoniec som ho presvedcil ze mam urgentnu reklamaciu a potrebujem cestovat a dohodli sme sa na sobotu o 8 hod. Prisiel som tam a servis maju otvoreny v sobotu od 8-12 hod. Bol tam len skladnik a povedal mi ze tam nikto nie je a ani nebude! Ten prijimaci technik ma normalne oklamal! :x Sral som sa tam uplne zbytocne. Na dverach nemali ziadnu vyvesku ani oznam ze maju zatvoreny servis. Vraj maju firemnu akciu. Zle odvedena praca a este aj zavadzanie spotrebitela, a otrasny pristup k zakaznikovi od dvoch ludi. Taky som bol nasraty na nich a uz nikdy viac Autotrend! Siel som teda na Panonsku za prijmacim technikom p. Palenikom, ktory je fakt seriozny chlap a zavadu mi odstranili bezplatne a mohol som odcestovat s kludom do Komarna. :) Proste M&H Opel ma uplne iny pristup k zakaznikovi. A to som tam bol viackrat aj so sluzobnymi vozidlami v minulosti.
Ahojte
Radeno
Astra G 1,6 16V Caravan[/b]
Radeno

Re: Servis Autotrend v Bratislave

Hmm, som zvedavy na tu skusenost...
Ahoj
Radeno
Astra G 1,6 16V Caravan[/b][/quote]
kvetyzla

Príspevok od používateľa kvetyzla »

Autotrend? Nikdy viac! Nechala som tam 300€ za nic a auto tam stalo 2x dokopy takmer 2tyzdne. Ale od zaciatku....cez vianocne sviatky, ked sme boli v BB mi zacala svietit v Zafire kontrolka, tak ako spravna zena som s nim sla do autorizovaneho servisu v BB, kde mi diagnostikovali chybnu Lambdasondu s tym, ze kedze su sviatky a nemaju ju na sklade, tak by riesenie trvalo dlho. V tomto servise KOVA v BB mi vsak povedali, ze tuto diagnostiku mi musia uznat aj v inom autorizovanom servise. Tak ked sme boli doma v Ba som s autom zasla do Autotrendu, kde mi tuto diagnostiku nechceli uznat a chceli odo mna aby som im zaplatila ich 2nasobne drahsiu, ale nakoniec sme sa dohodli, ze ked sa diagnostika potrvdi, tak ju uctovat nebudu. Diagnostika sa potvrdila, auto bolo u nich tyzden. Zaplatila som a po 5 km ako som odisla s uz opravenym autom sa kontrolka rozsietila opat! Tak prisla reklamacia, opat diagnostika a ze aha, mate pokazeny katalizator! cena noveho 1031€, tak sme si povedali, ze dost a zaniesli auto k znamenu.... a aky sok! Lambda sonda stara hrdzava a nevymenena a katalizator funkcny....
Radeno

servis aleno neservis?

Tak to by dopalilo aj flegmatika...
Napísať odpoveď

Návrat na "OPEL VŠEOBECNE"