Stránka 1 z 1

Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 14 Feb 2016, 12:17
od dundee16
Zdravim vas chalani.
Po dlhom uvazovani som sa vratil k znacke opel a kupil som si Astru H 2009 1.7 CDTI
Potreboval by som zapnut palubny pocitac aby mi ukazovalo spotrebu paliva a dalsie veci. Podrzanim tlacidla settings sa mi dnes podarilo nieco zapnut ale nieje to to co som chcel. Predosly majitel mi povedal ze je to mozne pomocou OP-comu no ja som nezistil ako. Je k tomu nejaky navod alebo je tu niekto z vychodu slovenska kto by to vedel rozbehat?
Neviem ake je to oznacenie displeja ale pravdepodobne je to GID a radio CD-30
Dakujem za rady

Re: Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 24 Feb 2016, 18:52
od corbyman
Servus..poriesil si nejako to ukazovanie spotreby,islo ti to rozbehnut ? mam ten isty problem...

Re: Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 24 Feb 2016, 20:23
od langdon2
Zastavte sa u mna.. vsetko doriesime :thumbup:

Re: Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 28 Máj 2016, 13:32
od killingname
Tak sa podelim s vami so vcerajsim tel.zazitkom.tiez nema aktivovany palubak a pise mi no function.zavolal som do autor.servisu do trencina(najblizsie lebo som z PD)servisak nebol moc ochotny ale je pravda ze som volal pol hodku pred "ich fajrontom"nakoniec po tukani do pc mi povedal za mi ho aktivuje za 30 eur taku maju sadzbu.ale najblizsi termin utorok.to uz musim do ba do prace takze som skusil opel zilina.servisak mi povedal ze sa este nikdy s takym problemom nestretol ani o tom nepocul...ked som opytal ci by to teda vedel aktivovat tak ze ano za 160 eur vraj je to zasah do riadiacej jednotky.tak mi to vysvetlite jak je mozne aby bol takyto rozdiel medzi autoriz.servismi...

Re: Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 28 Máj 2016, 18:35
od alcom1234
Ako si povedal. Ten drahsi sa s tym nikdy nestretol, preto si cas kym to vyguglia v servisnych manualoch nechaju mastne zaplatit.

Re: Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 29 Máj 2016, 13:14
od langdon2
Dobehni do NR, ked aj dnes. Poriesime za par minut.

0910 319570

Re: Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 29 Máj 2016, 15:08
od otto
ja mam obdobny problem na vectre B X16xel 98 zle mi ukazuje priemernu rychlosť.pc som daval druhy a neviem ake maju byť index kody.rychlosť ukazuje spravne aj dojazd,len ta priemerna spotr.sa mi zda trocha vysoka a ta priemerna rychlosť.teraz tam mam tieto kody/v lavom hornom rohu je 005 v pravom rohu je 4 apod nim o riadok nižšie je 14972 .rozmer kol je 195/65/15.dik za rady.

Re: Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 14 Júl 2016, 20:43
od killingname
Chcem sa podakovat clenovi langdon2 za to ze mi dnes sprovoznil BC.bolo to rychle a za dobru cenu.este raz diky.p.s.ta insignia je nadherna...

Re: Zapnutie BC pomocou diagnostiky

PoslaťNapísal: 17 Aug 2016, 19:19
od troodon
otto - mas tam kod z 1,8ky benzinu asi modelovy rocnik 96/97 alebo mozu byt nakodene ine rozmery pneumatik ak bol MID z modeloveho rocnika 98.

treba to zmenit cez TECH2, cinskym opcomom to nejde, do NR to nemas daleko, dobehni a naprogramujem tak aby to chodilo spravne.